Hos Gense har vi et stort udvalg af bestik, der har et nordisk og rustikt twist, samtidigt med at det egner sig til flere forskellige temaer og opdækninger. Gense har i mange år samarbejdet med mange kendte designere, hvilket efterhånden har resulteret i en lang række af klassiske, innovative, funktionelle og stilrene bestikserier. Med Dorotea Night bestik har Monica Förster skabt endnu en klassiker for Gense. Dorotea Night udmærker sig ved sin solide og gedigne form, som er tydelig, men samtidigt blød. Denne nærmest fuldendte balance vil give stil og harmoni til enhver bordopdækning.

Stilrent og lækkert bestik fra Gense

Dorotea Night er coated, hvilket giver den sin flotte sorte og matte farve. Fordi bestikket er coated skal man være forsigtig med at putte det i en opvaskemaskine, da dette med tiden vil forringe farven. Det flotte sorte Dorotea Night bestik er en smuk sort udgave af Genses moderne designklassiker Dorotea.

Alle Genses produkter er skabt med stor respekt for materialet, og er alle af den højeste kvalitet af rustfrit stål. Vores designkoncepter har blandt andet været med til at sætte standarden for Skandinavisk design, som man uden for Norden også kender og beundrer som en del af den nordiske stil og charme.

Gense følger trenden

Trenden indenfor borddækning og service er i øjeblikket præget af den mere vovede stil, hvor porcelænet er i mange forskellige nuancer og mønstre. Genses eget bud på et mere vovet bestiksæt er blandt andet Dorotea Night, der giver et moderne og originalt twist. Hos Gense synes vi, dette giver lidt ekstra kant til den mere traditionelle opdækning i kraft af det matte og sorte udtryk.


Night enviro

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.