Først i 1700-tallet kom det bestik vi i dag kender til Danmark. Først var det kun en luksus forbeholdt adelen, mens resten af det danske folk måtte klare sig med træskeer. Meget har heldigvis ændret sig siden.

Hos Gense er vi eksperter i bestik. Ikke bare bestik, men kvalitetsbestik. Fuga bestik er absolut ingen undtagelse. Leder du efter et bestik, der er velegnet til både hverdag og fest? Både den kedelige grå mandag og til den store begivenhed? Så er Fuga bestik det helt rette for dig.

Fuga, som er et af de absolut mest sælgende bestik i Danmark gennem tiderne, er et godt og klassisk valg, og tåler tilmed at komme i opvaskemaskinen.

Ordet Fuga stammer fra latin, og er faktisk et stykke klassisk musik, der er bygget op efter et tema, og som gentages i en kanon. Fugaen kan indgå i et større værk. Dog står den oftest alene i en komposition. Denne fortolkning kan direkte overføres til vores populære Fuga bestik, hvor det klassiske design med bløde afrundede linjer hviler skønt i hånden på enhver. Det gør det legende let og en nydelse at spise med Fuga bestikket.

Genses Fuga bestik blev skabt i 1962 af den norske designer Tias Eckhoff. Selve Fuga bestikkets design giver udtryk for klarhed og præcision, og er i sin helhed meget subtilt.

Fuga varianter

Fuga serien kommer i adskillige varianter til ethvert behov. Ens for dem alle er den gennemgående klassiske stil og design. Fuga bestikket består af:

  • Skeer - Bestikserien består blandt andet af teskeer, spiseskeer, serveringsskeer og sauceskeer. Dine behov er dækker ind til din morgenmad, såvel som til din suppe og den brune sovs til hakkebøfferne.
  • Knive og gafler - Som i de fleste andre bestikserier findes der selvfølgelig også et bredt udvalg af knive og gafler til alle anledninger. Alt lige fra forretsknive og grill knive, til kagegafler og fiskegafler.
  • Samlede sæt - Hvis du skal have skiftet hele dit bestiksæt ud derhjemme, så er der selvfølgelig også råd for det, hvis dit valg er faldet på Fuga bestikket som afløser. Hos Gense tilbyder vi flere forskellige samlede sæt. Kort sagt, så er der flere muligheder, alt efter behov og pengepung. Hvad enten du er på udkig efter det komplette sæt med 24 dele, det lidt mindre med 16 dele, eller bare vil blande lidt forskelligt, så er Fuga bestik det stilsikre valg til din bestiksamling.


Fuga 


Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.