Betalingsbetingelser 

Alle priser i webshoppen er anført i danske kroner (DKK) og er inkl. 25 % moms.

Betaling kan ske med følgende kort:

  • Dankort
  • VISA Dankort
  • Kreditkort

Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager. 

Leveringsbetingelser

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Gense.

Levering i Danmark:
Leveringstid for varer leveret til Danmark er 1-3 hverdage. Ordrer over 500 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark. Ordrer under 500 DKK bliver pålagt et gebyr på 79 DKK.

Levering i Sverige og Norge:
Leveringstid for varer leveret til Sverige og Norge er 4-7 hverdage. Odrer over 1000 DKK sendes fragtfrit i hele Sverige og Norge. Ordrer under 1000 DKK bliver pålagt et gebyr på 99 DKK.

Alle ordrer bliver leveret med PostNord til valgte adresse.  

Reklamation

Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen, kontakt venligst vores kundeservice hurtigst muligt.
Uanset om eventuelle fejl og mangler opdages ved modtagelsen eller senere, er alle varer dækket af den danske købelov, som giver dig 24 måneders reklamationsret. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

Ved returnering af varer grundet reklamation beder vi dig kontakte kundeservice på telefon +45 36 13 09 90 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., samt vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Gense.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Fortrydelsesret

1. 14 DAGES FORTRYDELSESRET

Ved køb af varer via telefon eller Internet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. For at kunne benytte fortrydelsesretten, og for at vi tilbagebetaler varens pris, skal varen:

  • være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
  • tilbageleveres i intakt emballage og i samme stand som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Gense ud fra en mulig salgsværdi.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Gense returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Ved returnering beder vi dig kontakte kundeservice på telefon +45 36 13 09 90 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., samt vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Gense.

Varen skal, i forsvarlig emballage, returneres til:

A/S Gense
Smedeland 11
2600 Glostrup

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Gense. Beløbet tilbageføres på købers konto.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning.

Gense anbefaler, at varen returneres via PostNord som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Gense. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Gense.

3. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter der returneres til Gense skal være forsvarligt indpakket. Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transport. Bemærk, at du selv skal bære omkostningerne forbundet med returnering af varen, medmindre vi har leveret varen til dig ved en fejl, eller hvis varen ved modtagelsen har været beskadiget eller defekt.
Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer er beskadigede eller viser tegn på brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Det udbetalte beløb vil her bero på et skøn og fastlægges på baggrund af en konkret vurdering i forhold til videresalg af varen.

Ved særlige produkter m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Forbehold

Gense tager forbehold for tastefejl, afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandør.

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon +45 36 13 09 90