HC Andersen dessertbestik

”Der kom en soldat marcherende hen ad landevejen: én, to!, én, to! Han havde sit tornyster på ryggen og en sabel ved siden, for han havde været i krigen, og nu skulle han hjem. Så mødte han en gammel heks på landevejen…” Sådan begynder HC Andersens eventyr ”Fyrtøjet” om en tapper soldat.

HC Andersen er blevet verdenskendt for sine eventyr, der både via sprog og billeder næsten optræder levende, når man hører dem. Og som både har en morale til børn og voksne, som man kontinuerligt lærer noget nyt af, for hver eneste gang man hører dem. Dette er blandt andet en af grundene til, at han er kendt i hele verden og også en af grundene til, at så mange mennesker kender til lille Danmark og besøger landet.

Gense holder magien i live med eventyrsbestik

Hos Gense bliver HC Andersens eventyr vakt til live med vores kollektioner af HC Andersen dessertbestik. Bestikket bliver fremstillet i Sverige og er den ideelle gave til folk, der samler på dessertbestik, HC Andersen ting eller som en sød og smuk dåbsgave. Bestikket er udført i 830 sølv, tretårnet sølv og kan også tåle maskinopvask, hvilket gør det nemt også at bruge i hverdagen.

Har du selv et yndlingseventyr? Med Genses HC Andersen dessertbestik vil du møde flere kendte figurer fra de mange skønne eventyr. For eksempel Klods Hans, der rider afsted på gedebukken med den døde krage i hånden mod slottet for at vinde prinsessens gunst. Det kan også være dit yndlingseventyr er den om Fyrtøjet, hvor soldaten kravler ned i det hele træ og møder hundene med øjne så store som møllehjul og i sidste ende og vinder prinsessens hjerte. Eller måske det om Den lille havfrue, der til trods for Disneys vidunderlige fortælling, faktisk ender ganske trist i sin originalversion.

Hvad end du er mere til de sørgelige end de underholdende, eller måske går efter dem med den bedste pointe og morale, kan du finde det hos Gense.

hc andersen dessertbestik

Om HC Andersen dessertbestik


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 43 46 25 44 eller ved at skrive til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..