Vi har alle stået i situationen: Man er et fremmed sted, der er handlet godt ind til en hyggelig aften med god rødvin, godt tilbehør og en god steg. Når maden så skal forberedes, og det hele ellers spiller perfekt, opdager man, at der er utrolig dårlige og slappe køkkenknive, og pludselig kan man godt lægge 20 minutter ekstra til forberedelserne. Det er nu engang nemmere og mere bekvemt, at lave mad med ordentlige køkkenknive. Hvis man er optimist og formår at se positivt på tingene, ved man nu i det mindste, hvad man kan give sin ven/veninde i fødselsdagsgave næste gang, og det er lige før, at du selv glæder dig mere, end de gør, hvis der altså er tale om køkkenknive fra Gense.

Hvis I ikke er på store gaver, så kan det være nok at give en enkel eller et par gode køkkenknive, men ellers er det også ideelt at købe hele sæt. Der er dog fordele og ulemper ved begge.

Køkkenknive - Enkelte eller som sæt?

Hvis man står overfor valget mellem at købe et helt knivsæt eller bare knive enkeltvis, så er der flere ting, der bør overvejes. Der findes nemlig fordele og ulemper ved begge muligheder, og det hele er selvfølgelig efter smag og behov, samt hvad økonomien tillader.

Står du, og lige er flyttet hjemmefra, og skal købe dine første knive, så vil det være oplagt at købe et mindre sæt, så du får dannet dig en stil, du kan lide. Derefter kan du eventuelt udvide din samling med andre dele i samme stil. På den måde er du kommet godt fra start, og har hverken plastikbestik og ej heller bestik der vil være en stor udskrivning. Vi har samlet et par fordele for dig, som overvejer at købe et helt nyt kniv sæt:

  • Præsentabelt - Det at være ejer af et helt knivsæt i ensartet stil er yderst præsentabelt, og noget man godt kan være bekendt at vise frem for gæsterne. Det er bare pænere for øjet med et matchende sæt knive rundt om middagsbordet, end når de forskellige stilarter og kvaliteter bliver blandet.
  • Bekvemmelighed - Der findes mange forskellige knive, og hos Gense fører vi en bred vifte af knive af høj kvalitet. Ved at købe et helt matchende sæt sparer du tid og energi på at lede efter den helt rette brødkniv og dernæst den helt rette filetkniv osv. Med et sæt får du dem alle i en pakke og i samme gode kvalitet.
  • Økonomisk smart - Det er et faktum, at det er billigere at købe et helt knivsæt, end hvis du skal købe hver del enkeltvis. Derfor er det tilrådeligt at finde et knivsæt hvis design, kvalitet, og ikke mindst pris, som du kan lide. Dette er dog kun tilrådeligt, hvis du rent faktisk er på udkig efter alle de typer knive, som sættet indeholder.

koekkenknive

Vi håber at du er blevet lidt klogere på køkkenknive. Skulle du dog stadigvæk ligge inde med spørgsmål om køkkenknive, eller nogle af vores andre produkter, så er du velkommen til at kontakte os på +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.