Når vi ser på bestik, som vi kender det i dag, kan det være svært at forestille sig, at det faktisk først var i 1700-tallet, at det kom til Danmark. På det tidspunkt var bestik en slags luksus, og det var derfor forbeholdt de adelige, mens menigmand måtte nøjes med træskeer.

Hos Gense er vi eksperter i bestik. Ikke i træskeer og andre gamle fund, men kvalitetsbestik med et nordisk twist.

Vores Nobel bestik er bestemt ikke en undtagelse. Med sit smukke design egner det sig både til hverdag og fest, og er det helt rette valg, hvis du ønsker et ekstra touch til din borddækning. Nobel bestik er lavet af rustfrit 18/8 stål, og er derfor af bedste kvalitet. Bestikket har fået navnet Nobel bestik, da det i 1991 blev designet af Gunnar Cyrén til brug under Nobelprisuddelingen i Stockholm - Den dag i dag bliver bestikket stadigvæk brugt, når Nobelprisen uddeles.

Matteret og blankt design i ét og samme sæt

Skaftet på Nobel bestikket er matpoleret, og er en ekstra detalje, der bryder det ellers blanke design, og giver Nobel bestikket kant. Netop denne kontrast giver bestikket et kreativt udseende, som dine gæster med garanti vil bemærke og beundre.

Gunnar Cyrén – repræsentant for Skandinavisk design

Gunnar Cyrén har en ren og simpel stil, hvilket blot er en af grundene til, at han er en fin repræsentant for skandinavisk design. Fra sit tidligere arbejde er han dog mest kendt for at designe i glas og metal, og har derfor også samarbejdet med Orrefors Glasværk i mange år. Rundt omkring på Verdens museer er meget af hans arbejde repræsenteret, og han har også modtaget en lang række priser, bl.a. ”The 1966 Lunning Price” og ”The Prince Eugen medal” i 1988.


Nobel enviro

Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.