Genses Old Farmer Black bestik er den ene, af to modeller som begge er meget populære og stærke. Modellerne kaldes henholdsvis Classic og Black, hvor Black af og til anses som den mere praktiske model, da den også tåler opvaskemaskine.

Old Farmer er grillbestik, men kan bruges til alle lejligheder. Det rustikke design er dog især velegnet til grillkød og steaks, grundet knivens grillblad der let og ubesværet kan skære gennem bøffen uden at flænse kødet.

Bestik der holder hele livet

Materialet for Old Farmer Black er en kombination af POM og blankpoleret rustfrit stål, og det er netop denne sammensætning, der gør, at bestikket også egner sig til opvaskemaskinen. I samme serie findes også Old Farmer Classic, hvis materiale er en kombination af mørklakeret træ og blankpoleret rustfrit stål, der giver bestikket et eksklusivt udtryk.

Hvis du overvejer at give bestik som gave, er det svært at gå galt i byen med Gense. Omvendt, er du også sikret topkvalitet, hvis du tænker på at forny dit eget køkken - De behøver hverken at gå på kompromis med design eller kvalitet.

Lidt ekstra til grillentusiasten

Genses bestiksæt kommer i den ikoniske og rå trææske, der matcher bestikket. Er du på udkig efter noget ekstra til din madoplevelse, kan vi også anbefale vores XL-serie. Vores XL versioner ligner på mange måder det velkendte Old Farmer bestik, men som navnet antyder, er det større. Det, synes vi, giver et råt udtryk, lidt mere kant og et maskulint touch.

I XL versionen har Classic modellen fået mere struktur i sit skaft, hvilket giver træet et mere levende look. I vores XL serie er Black modellen blevet udskiftet med et materiale kaldet Mikarta. Her er skaftet lavet af textilfibre, der giver et godt og fast greb om bestikket og som samtidigt er yderst holdbart.

Genses Old Farmer serier er lavet af den danske designer og arkitekt Bent Severin, der har udformet det populære grillbestik i den bedste og højeste kvalitet – Og i forskellige, udsøgte materialekombinationer. Bent Severinsens designarbejde er desuden så anerkendt, at det er etableret på et globalt plan.

Gense 2018 Grillbestik 13 owned

Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.