Vores populære Old Farmer Classic bestik er designet af Bent Severin tilbage i 1970, og selv i dag, mere end 45 år efter oprindelsen, er Old Farmer Classic stadig et af de mest populære mærker inden for grillbestik.

Bag om Old Farmer Classic bestik

Gense Old Farmer Classic bestik kan købes i flere sæt afhængig af ønske til antal og størrelse. Vores flotte Old Farmer Classic bestiksæt består af 24 dele, fordelt på 12 knive og 12 gafler - Altså et komplet grillsæt til 12 personer! Så skulle der vist være rig mulighed for at invitere gæster til grillhygge i haven denne sommer.

Old Farmer Classic bestik er fremstillet i udsøgte materialer, og er en kombination af 18/8 rustfrit stål og ægte ædeltræ. Træet får vi fra Spanien, som er det eneste sted hvor vi kan skaffe ægte ædeltræslaminat. Kombinationen af de unikke materialer, gør også, at Old Farmer Classic bestik bør vaskes i hånden frem for i opvaskemaskinen.

Old Farmer Classic bestik er designet med elegante linjer i et lækkert design, der giver brugeren et meget kraftigt og klassisk bestik, der ligger godt i hånden.

Old Farmer Classic bestik til enhver lejlighed

Old Farmer Classic bestik kan bruges til alle anledninger, uanset om det er den private grillmiddag i haven eller den store sommerfest med masser af mad og drikke til alle. Old Farmer Classic bestik er i sagens natur velegnet til grillkød og steaks, men du skal ikke høre et ondt ord fra os, hvis du bliver så glad for sættet, at du også bruger det til fjerkræ eller fisk.

Forkæl dig selv eller en du holder af med et kvalitetssæt der holder. Old Farmer Classic bestik kommer i en flot, rustik trææske, så du slipper for gaveindpakningen. Velegnet til manden der har alt, jubilaren eller til Fars dag.

Old Farmer Classic bestik er ikke den eneste i Old Farmer familien

Er du vil med linjerne i Old Farmer Classic bestik sættet, men ønsker et lidt andet design, står vi også bag Old Farmer Classic bestik i Black udgaven. Her kombineres det klassiske Old Farmer bestik med POM og blankpoleret rustfrit stål, der kan tåle opvaskemaskine.

Senest har vi også udvidet serien med det nye Old Farmer bestik i størrelse XL. Old Farmer XL bestik er til dig, der er er vild med den overdimensionerede størrelse, uden at ville gå på kompromis med kvaliteten. XL sættet findes i to varianter: Old Farmer Classic og Old Farmer Mikarta. Mikarta er et materiale bestående af tekstilfibre og melaminharpiks, som er sammenpresset ved høj temperatur.

OFC envi KB1a
Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.