Old Farmer er både et populært og stærkt bestik, der hos Gense findes i både en Classic-udgave og en Black. Classic er den mest kendte, hvor Black måske er den mere praktiske, der også tåler opvaskemaskine.

Genses Old Farmer XL bestik er en udvidelse af den oprindelige Old Farmer-serie. Navnet er et udtryk for bestikkets overdimensionerede størrelse, der giver et stærkt og råt look, og som har et rustikt og solidt design og udtryk.

Med inspiration fra en gammel kending

Vores XL versioner ligner på mange måder vores andre velkendte modeller. Også i XL-format har Classic-modellen et skaft af ægte træ, og har derfor også en stor lighed i sit udtryk, hvis man sammenligner med den oprindelige Old Farmer Classic. Men fordi designet er blevet større, er detaljengraden det også. Undersøger man træet nøje, vil man derfor kunne se, at selve strukturen i træet er trukket mere frem i XL bestikket. Dette, synes vi, giver skaftet er mere råt og levende look.

Med nye størrelser kommer også et nyt materiale: Vi introducerer derfor Mikarta, som i XL-regi måske er den mest eksklusive version. Skaftet er lavet af textilfibre og er yderst holdbart, samtidigt med, at det giver et fast og godt greb om bestikket.

XL bestik – til alle der elsker god mad

Med bestik fra Gense er det svært at gå galt i byen, når det handler om valg af gave, eller en god omgang selvforkælelse med lækkert bestik til eget køkken. Samtidig er vores produkter en god investering, fordi der er tale om et håndværk i absolut topklasse, der holder i mange år frem. XL-serien fås også som XL grillbestik, der er særligt velegnet til alle, der elsker en god bøf. Vores Old Farmer grillknive har et blad, der er riflet tilpas til, at det helt problemfrit kan skære gennem en steak, uden at flænse kødet i stykker. Man kan naturligvis også godt bruge grillbestik til andet end kød, men det egner sig altså særligt godt til madvarer, hvor almindeligt bestik kan komme på prøve.

Genses bestik er desuden kendt for sine flotte trææsker, hvor bestikket kan opbevares, når det ikke er i brug.

OFXL envi KB1


Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via  +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.