Vores populære Oxford bestik er et smukt resultat af samarbejdet mellem Gense som producent og Calderoni som designer.

Bag om Oxford bestik designet

Vores klassiske Oxford bestik blev faktisk født i Italien for mange år siden, men det tidsløse design holder stadig den dag i dag. Bestikkets klassiske runde former leder tankerne hen på den britiske Oxfordstil, fuld af charme og stil. Med de flotte linjer og detaljer, er det nærliggende at tro at designet er produceret i rigtig sølv, men Oxford bestik er af 18/8 rustfrit stål. Kvaliteten er dog på sit højeste, og Oxford bestik siges at være bestikkets Rolls Royce.

Vores Oxford bestik kommer til sin fulde ret, når familien samles omkring spisebordet, og det tunge Oxford bestik sæt ligger godt i hånden.

Gense er mere end bare Oxford bestik

Selvom vores Oxford bestik er et af de produkter vi er allermest stolt af, rummer Gense også andre mærker og designs.

Gense blev oprindeligt grundlagt af Gustav Erikson i 1856, og vi har i dag mere end 160 års erfaring inden for skandinavisk design og produktion af bestik og køkkenredskaber. Lige som Oxford bestiksættet er vores produkter altid udarbejdet med form og funktion for øje, og fremstillet i højeste kvalitet. Vi arbejder med respekt for traditioner og godt gedigent håndværk, og sørger for, at du altid kan finde et bestiksæt til dit hjem, uanset din stil. Uanset om du er til Oxford bestik, de helt rene Fuga linjer eller en tredje af vores bestikserier, garanterer vi, at du får exceptionelt udstyr til spisebordet.

Oxford1 enviro

Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.