Vi lever i en tid, hvor salater er blevet så populære, at de mange steder kan udgøre et hovedmåltid i sig selv. Det er blevet in at spise grønt, og derfor skal det selvfølgelig gøres med stil. Til de dejlige salater, skal der selvfølgelig bruges lækkert service til at gøre oplevelsen bedre. Hos Gense har vi et lækkert udvalg af dejlige salatsæt, der vil pryde ethvert middagsbord både til hverdag og til fest.

Nutidige salatsæt med stil og twist

Hos Gense er vi stolte af at stå bag en række af smukke, nutidige klassikere inden for salatsæt. Vores Dorotea salatsæt er for eksempel populært for sit enkle, solide design. Med et smukt twist er dette salatsæt en ægte nutidig klassiker, med et både organisk og elegant udtryk.
Dorotea salatsæt kommer i en luksuriøs gaveæske og består af 2 dele: 1 salatske og 1 salatgaffel. Dette salatsæt er skabt i 18/8 mat rustfri stål og tåler opvaskemaskine. Perfekt til et travlt hjem med plads til gæster og hjerterum.

Vores Fuga salatsæt er et andet populært valg i vores produktsortiment. Som Dorotea består det smukke salatsæt af 1 salatske og 1 salatgaffel, begge af 18/8 rustfrit stål, der tåler opvaskemaskine. Designet stammer oprindeligt fra 1962, men er den dag i dag stadig en tidløs klassiker inden for salatsæt. Begge bestik måler 250 mm, og leveres i en flot gaveæske.

Genses historie byder på andet end salatsæt

Gense er Sveriges ældste aktive aktieselskab. Vi blev grundlagt helt tilbage i 1856, og igennem mere end 16 år har vi haft en lang tradition inden for produktion af kvalitetsbestik og salatsæt. Det har gjort os til en af Skandinaviens største leverandører af bestik, samtidig med at vi også kan udmærke os ved at være Kongelig Hofleverandør. En titel vi naturligvis er meget stolte af. Vores produkter og salatsæt kombinerer design og funktionalitet i en smuk, tidløs helhed.

Dorothea Salat Sommer


Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via  +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.