Når det kommer til stålbestik, er der mange designs på markedet, og det er mere moderne end nogensinde. Siden 1920’erne har Gense haft samarbejdsaftaler med en række forskellige designere, der i mange år har skabt smukke og stilrene produkter til hus og hjem. Gense er i dag den største producent af sølvbestik og bestik i rustfrit stål. I sortimentet finder man både de mere moderne design, men også nogle af de lidt ældre designklassikere.

En fast bestanddel i mange danske køkkener

Gense blev i 1856 grundtlagt af svenske Gustaf Eriksson, og siden 1920 har vi valgt at specialisere os i stålbestik. Netop fordi Gense har så mange år på bagen, kan du altid være sikker på, at dit stålbestik er i allerhøjeste kvalitet.

Et af de mest populære og tidløse stålbestik er Genses Focus de Luxe-serie, som kom på markedet for mere end 60 år siden. Lige siden 1955 har dette stålbestik været et populært element i mange danske køkkener.

Stålbestik der holder

Focus de Luxe-serien er et perfekt eksempel på stålbestik der holder. De sorte håndtag i kombination med et anderledes ståldesign satte hurtigt serien på verdenskortet, og designet er så anderledes og gennemtænkt, at det har holdt gennem generationer. Det tidløse look gør, at dette stålbestik stadig er in i dag, og den gode kvalitet gør, at mange danskere beholder dette stålbestik gennem årtier.

Skal du have stålbestik anbefaler vi til hver en tid at kigge forbi Genses hjemmeside og se det store udvalg. Her kan du shoppe direkte eller finde nærmeste forhandler af de mange smukke serier inden for stålbestik. Perfekt til ethvert moderne køkken og spisestue, til dig selv eller som gave.


Twist dessert enviro2016

Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via  +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.