Genses serie af Steel Line bestik er en tidløs klassiker for dig og dit middagsbord. Steel Line bestikket er designet af den danske skulptør Henning Seidelin, der i denne serie har formået at kombinere det forførende og enkle i en smuk symfoni med det solide og smukke. For at gøre godt endnu bedre, tåler Steel Line bestikket også opvaskemaskine, og er derfor den perfekte bestikserie til dig, der ønsker smuk bordopdækning med stil, der samtidig fungerer godt i en travl hverdag.

Serien er desuden produceret i det bedste rustfrie 18/8 stål. Med sin kombination af elegant formgivning og smuke naturlige linjer, passer Steel Line nemt ind i de fleste miljøer og bordopdækninger.

Klassisk design med et tidløst udtryk

Steel Line bestikket er simpelt i sit design, men har samtidigt et tidsløst udtryk, der værner om den enkle, skandinaviske stil. Bestikket er glatpoleret og har blide rundinger, der giver sættet et flot og æstetisk udtryk. Derfor passer Steel Line også ind i enhver borddækning, og egner sig både til hverdag og til fest. Sættet kommer med delelementerne kniv, gaffel, spiseske og kaffeske.

Dansk design i nordisk samarbejde

Henning Seidelin levede fra 1904-1987 og var designeren bag vores Steel Line bestik. Han var både billedhugger og industriel designer, og hans store talent for at arbejde med kompositioner ses især i hans arbejde med porcelænsfigurer, for hvilke han blandt andet har modtaget Eckerbergs Medalje for i 1951.

Seidelin tog sin skulptøruddannelse fra Kunstakademiet i København fra 1927-1936, og startede derefter en selvstændig designvirksomhed i 1937. Senere begyndte han arbejdet som industriel designer, og har lavet både bestik, møbler og lamper. Hans designs havde stor indflydelse særligt i 50’erne og 60’erne, og i dag anerkendes og beundres hans håndværk stadig. Genses Steel Line bestik designede han i 1970.

Steel Line enviro2016


Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via  +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.