Tag bestik af situationen og ”do the twist”. Mange mennesker associerer Twist, med den kære danseform der blev introduceret i 1960'erne. Men i modsætning til dansen hvor parterne ikke rører hinanden, er Genses Twist bestik kendt for at være tilstede, når folk er samlet og interagerer i selskaber.

Gense lancerede tilbage i 1988 Twist bestikket, og det er efterhånden gået hen og blevet en af de mest trendy serier indenfor bestik i Danmark. Twist bestikket gør det muligt for dig at dække op til dit selskab med et stilfuldt design. Mange mennesker kan nok nikke genkendende til designet, når de ser det, men mange kender måske ikke navnet. Twist bestik er et design af høj kvalitet, og det skiller sig ud fra de fleste andre designs på et par punkter - Blandt andet det snoede design. Deraf navnet Twist der på dansk betyder at vride.

Designet appellerer til det moderne individ, som ønsker og værdsætter den seneste mode. Det dekorative twist bidrager til dets specielle stil, og bestikket er yderst moderne og dekorativt.

Bestikket er designet til at ligge helt specielt godt i hånden. En anden stor fordel ved Twist bestikserien er, at det er lavet af stål uden nikkel, hvilket er utraditionelt, men nyttigt i disse dage hvor mange har udviklet allergi overfor diverse ting, blandt andet nikkel. Twist bestikket er komplet nikkelfrit og rustfrit, så du ikke behøver at bekymre dig om dine gæsters eventuelle allergier, næste gang du holder selskab. Ydermere tåler bestikket opvaskemaskine, hvilket er nyttigt, når man har holdt store selskaber.

Varianter af Twist bestik

Hvis du ønsker at supplere dit bestik med (mere) bestik fra Twist, er det muligt at købe samtlige Twist bestikdele enkeltvis til en god pris. Er du derimod ved at skifte hele dit bestiksæt ud, er det også muligt at købe den samlede pakke af Twist bestik fra Gense. Pakken indeholder den komplette serie, og består af 16 dele. Nok til at en flot bordopdækning til et mindre selskab eller til den lille familie. Pakken indeholder:

  • 4x Spiseskeer
  • 4x Bordgafler
  • 4x Bordknive
  • 4x Kaffeskeer

Twist enviro


Ønsker du mere information, kan du altid få fat på os via +45 36 13 09 90 eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.